vintage winkel

Van Alle Tijden is een Vintagewinkel waar we leuke en interessante spulletjes hebben van alle tijden, die je terugvoeren naar jeugdherinneringen en je huis sfeer geven. Wij zoeken voor jou de leukste spulletjes uit om enthousiast over te raken. Wij werken met vrijwilligers die zich inzetten om jou welkom te laten voelen. We nemen je graag mee op ontdekking door onze winkel.


winkel_0005

Van Alle Tijden

Wat doen we met de

Wij zorgen met de opbrengst van de winkel dat Van Alle Tijden de open plek kan zijn die het nu is. De kapel die vrij te bezoeken is, de mooie en gezellige ruimte om ontmoeting te regelen voor een zachte prijs of voor nop. Een zwerfbibliotheek om oude leesschatten in op te duiken en een plek waar je altijd contact met de ander vindt.

fairtrade koffie en biologische thee

Wij schenken eerlijke koffie en biologische thee, met huisgemaakte lekkernijen erbij. Je kunt bij ons lekker zitten en een boek of blad uit de zwerfbieb pakken, de kids kunnen lekker spelen of kleuren terwijl je samen een potje thee deelt met wat lekkers erbij. Of maak een praatje met een van onze leuke vrijwilligers of de buurman naast je.

Algemene informatie

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 12:00 – 17:00.

Adres: GROTEKERKSBUURT 44, 3311CB in DORDRECHT
E-mail: [email protected]
Telefoon: 06 34 74 29 83

Vrijwilliger worden? Klik hier

Alle 4 resultaten