van alle tijden

Wij zijn Trees & Naomi en delen samen onze passie voor vintage, ontmoeting en het leven een beetje gek maken. We zitten altijd vol plannen en ideeën en nemen je hier graag in mee. 

We kunnen erg genieten van het neerzetten van een belevingsvolle sfeer en deinzen er niet voor terug om stad en land af te struinen om spullen te vinden. Op de een of andere manier komen we dan ook altijd weer in gekke situaties terecht. Ook dit delen we graag met je via onze blog. 

De leukste pareltjes hebben we in onze online winkel uitgestald. Via nieuws & agenda mis je geen marktje of onderneming waar wij te vinden zijn! 

IMG_8324
IMG_8323

Als kind sleepte mijn ouders mij al mee naar rommelmarkten, kringloopwinkels, brocante markten, kofferbak verkopen en andere vintage evenementen. Ze waren er maar druk mee. Zo is wel mijn voorliefde ontstaan voor Brocante, antiek en vintage. 

Nu heb ik de kans gehad een winkelpand op de meest historische straat van Dordrecht te betrekken om daar al mijn schatten te delen met de wereld. 

Naast vintage ben ik ook een echte liefhebber van koffie en thee, daarom ben ik op dit moment bezig met een aantal koffie en thee professionals de perfecte blends en brandingen samen te stellen om een waanzinnig kopje thee of koffie te serveren. Daarnaast zal dit ook te koop zijn in de webshop van ‘Van Alle Tijden’ zodat je er ook thuis van kan gaan genieten.

Ik nodig je graag uit een keer te komen kijken naar mijn handgeselecteerde vintage spullen en kleding.

Naomi Witmer

Wij werken samen met:

fairtrade koffie en biologische thee

Wij schenken eerlijke koffie en biologische thee, met huisgemaakte lekkernijen erbij. Je kunt bij ons lekker zitten en een boek of blad uit de zwerfbieb pakken, de kids kunnen lekker spelen of kleuren terwijl je samen een potje thee deelt met wat lekkers erbij. Of maak een praatje met een van onze leuke vrijwilligers of de buurman naast je.

Algemene informatie

E-mail: [email protected]

Telefoon: 06 34 74 29 83

Instagram: @vanalletijden

facebook:VanAlleTijden

Volg ons

voor updates, activiteiten, acties
en aanbiedingen