van alle tijden

Wij zijn Trees & Naomi en delen samen onze passie voor vintage, ontmoeting en het leven een beetje gek maken. We zitten altijd vol plannen en ideeën en nemen je hier graag in mee. 

We kunnen erg genieten van het neerzetten van een belevingsvolle sfeer en deinzen er niet voor terug om stad en land af te struinen om spullen te vinden. Op de een of andere manier komen we dan ook altijd weer in gekke situaties terecht. Ook dit delen we graag met je via onze blog. 

De leukste pareltjes hebben we in onze online winkel uitgestald. Via nieuws & agenda mis je geen marktje of onderneming waar wij te vinden zijn! 

Als kind sleepte mijn ouders mij al mee naar rommelmarkten, kringloopwinkels, brocante markten, kofferbak verkopen en andere vintage evenementen. Ze waren er maar druk mee. Zo is wel mijn voorliefde ontstaan voor Brocante, antiek en vintage. 

Nu heb ik de kans gehad een winkelpand op de meest historische straat van Dordrecht te betrekken om daar al mijn schatten te delen met de wereld. 

Naast vintage ben ik ook een echte liefhebber van koffie en thee, daarom ben ik op dit moment bezig met een aantal koffie en thee professionals de perfecte blends en brandingen samen te stellen om een waanzinnig kopje thee of koffie te serveren. Daarnaast zal dit ook te koop zijn in de webshop van ‘Van Alle Tijden’ zodat je er ook thuis van kan gaan genieten.

Ik nodig je graag uit een keer te komen kijken naar mijn handgeselecteerde vintage spullen en kleding.

Naomi Witmer

Wij werken samen met:

met onze winkel verschillende initiatieven vanuit missie dordt

Met een deel van de opbrengsten van onze winkel steunen wij initiatieven vanuit de Missie Dordt, die kerken en instanties met elkaar verbindt om Dordrecht meer liefde te geven. Ook maakt ‘Van Alle Tijden’ verschillende activiteiten mogelijk in de winkel en ondersteunen wij de kapel in onze winkel, om mensen een plek van rust en inspiratie te bieden. Bezinning en overdenking leiden vaak tot mooie inzichten, wij doen hier graag aan mee!

Missie dordt

Aan de grotekerksbuurt 44 is naast de vintagewinkel en de kapel, ook de thuisbasis van onze missionair werker Wiebe van Horssen. Hij werkt hier een aantal dagen in de week om kerken en instanties met goede ideeën met elkaar te verbinden en nieuwe initiatieven te ondersteunen of faciliteren. Een plek van ontmoeting en verbinding is onze koffie en thee ruimte vaak ook voor Missie Dordt.

fairtrade koffie en biologische thee

Wij schenken eerlijke koffie en biologische thee, met huisgemaakte lekkernijen erbij. Je kunt bij ons lekker zitten en een boek of blad uit de zwerfbieb pakken, de kids kunnen lekker spelen of kleuren terwijl je samen een potje thee deelt met wat lekkers erbij. Of maak een praatje met een van onze leuke vrijwilligers of de buurman naast je.

Algemene informatie

Openingstijden: woensdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Adres: GROTEKERKSBUURT 44, 3311CB in DORDRECHT
E-mail: [email protected]
Telefoon: 06 34 74 29 83

Vrijwilliger worden? Klik hier

Volg ons

voor updates, activiteiten, acties
en aanbiedingen